Päivistä on lipsuttu, ja on mennyt siis hyvin ja huonosti. Paljon hiilaritietoisemmaksi olen tullut, ja syöminen on terveellistynyt huomattavasti. Mutta esim. eilen en muistanut ollenkaan, että oli sunnuntai, eli oli tarkoitus olla vhh-päivä. However, eilen oli ruoaksi munakasta, jossa oli paprikaa, sipulia, parsakaalia ja brie-juustoa, ja karppirieskaa meni lisäksi, eli melko hyvin. Lukuun ottamatta niitä ystävän tarjoamia köyhiä ritareita, tai siis rikkaita...oops.

 

Tänään sitten kokkailtiinkin tämmöistä:


Kiukiun kaalipata.

Eli inspiraationa toimi tällainen resepti http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=35, jota muokkasin mieleisekseni, ja sen mukaan, mitä kaapissa oli. Oma reseptini oli suunnilleen:

700g kaalia, viipaleina ja voiöljyssä kuullotettuna

3 porkkanaa, palasina (osa kuullotettuina, osa unohtui kuullottaa)

1,5 sipulia + 2 valkosipulin kynttä

1,5 dl emmental-raastetta

2 rkl kermaa

purkki tomaattipyrettä

purkki kermaviiliä

+ mausteet eli kurkumaa, korianteria, rakuunaa ja paprikamaustetta (sinne öljyvoiseokseen heti alussa)

Koko setti kokkivuokaan sekasin ja uuniin reilu tunti 200 asteessa. Raejuuston kanssa, supernam.


Kokkausvaiheesta.


Tämäkin vielä.

 

 

Ja piinallisen kauppareissun jälkeen tein äsken karppaus:infon Juustoleipästen ohjeella.

 Se Neo on vaan niiiiin söpö!

 


  Ja tässä Kiivi ikkunalla unosillaan, sininen on siis verhoa.