Jep, elikkäs ensimmäistä aamupäivää tota uusinta vuotta mennään, ja eilisen päätöksen mukaisesti vähähiilihydraattisuutta opetellen. Vähän kävi tietysti eilen mielessä, että josko alottaisi tavoitteellisen syömisen ja muun vasta huomenna, sillä nythän on sunnuntai, ja viikko alkaa maanantaista, mutta ehkäpä toi "sitten huomenna"-tyyppinen ajattelu ei oikein ole hyvästä.

 

Aamu alkoi kahvikupposella, johon tutusti lisäsin maitoa (tuota peruskevytmaitoa, sillä mies tykkää sitä juoda eniten, ja kun minun maitoiluni rajoittuvat pitkälti tuohon aamukahviin, niin sitä sitten kotiin kannetaan). Lisäksi herkuttelin puolikkaalla rahkalla (reilu 100g siis), johon lisäsin aprikoosi-pilttiä reilun kolmasosa purkin (sisältää 14% hiilihydraattia, tiedetään). Nyt sitten uunissa muhiskelee äsken säveltämäni sapuska, joka sisältää 300g parsakaalia, n.1/3 isosta paprikasta, n. 10cm purjoa sekä about desin edam-raastetta ja saman verran raejuustoa, hieman kermaviiliä ja about 3/4 kermapurkillista, hieman voita, hieman suolaa ja yrttejä. Saapa nähdä millaista tulee, mutta kaikki nuo ainekset on maukkaita erikseen, joten miksei ne yhdessäkin voisi muodostaa hienoa kokonaisuutta. We'll see (or rather taste :) ).

 

Nuo kuva-asiat sitten vasta aiheuttavatkin päänvaivaa. Käsittääkseni en saisi kopsata mitään kuvia netistä kysymättä kuvan tekijältä lupaa. Voi kuinka tylsää! En ole hyvä piirtämään, enkä valokuvaamaan, saatikka että jaksaisin muokkailla kuviani. Saa nähdä, mitä tästä tulee. Lisäksi pohdin sitä, että spesifioinko tämän blogin tähän yhteen asiaan, vai teenkö tästä sekablogin, johon voisi minut tuntien tulla myös juttua käsitöistä, kissoista, musiikista, politiikasta jne. Samalla askarruttaa se, minkä verran haluan julkistaa asioitani, ja miten suhtautua tunnistettavuuteen. Vaikeita juttuja, en millään osaa päättää.