Jepujee. Tuli tosiaan vaihdettua eiliselle herkkupäivä, kun mies ehdotti leffaan menoa, eikä sitä Sherlockkia olisi millään voinut tietenkään katsoa ilman Kalpiksen namusia Lisäksi kävimme myös Hesessä ennen leffaa natustamassa pikkupurilaiset... Sentään jäätelöt jäi syömättä eilen, vaikka ihmeen herkulliselta sellanen Sundae-tyyppinen pehmis kinuskikastikkeella näyttikin. Tämän ei siis kuitenkaan anneta vaikuttaa suunnitelmiin, sillä aiemmin olin jo päättänyt, että päiviä voi vaihdella päikseen. Tämä siis tarkoittaa sitä, että seuraava herkkupäivä siintää vasta lauantaina. Eilen jäi lenkki ja liikunta väliin, ja pyrin korjaamaan asian tänään. Tai siis en pyri vaan korjaan! (Hieman uskoa pitää itseen valaa sentään.)

 

Nyt uunissa muhiskelee porkkanaenemmistöinen juuressetti, porkkanoiden lisäksi setistä löytyy lanttua, yksi pieni punajuuri (kun oli rosolliaineista jäänyt, niin siksi vain yksi) sekä sipuli että aurajuustoa ja pikkaisen voita pohjalla. Mmm, herkkua siis tulossa, joskaan ei niin epäterveellistä herkkua kuitenkaan. Vasta lätkäisin tuon uuniin, joten tässä sitten vesi kielellä vatsa kurnien odotellaan. Onneksi olen sentään tajunnut, että jos ei tiedä, mitä aikoo tehdä, mutta uuni ja juurekset houkuttaa, niin ei kannata odottaa nälkään asti ruoan teon kanssa, kun tunteroinen on hyvä varata uunille aikaa.

 

Semmoista. Loppuviikosta toivon pääseväni keilaamaan, eli toivottavasti halukasta keilaseuraa löytyy. Jotenkaan en silti laskisi keilailua liikunnaksi, vaikka kaipa se sellaista voi ollakin. Vai mitä? Uimisinnostuksen kun saisi jotenkin takaisin vielä... Ehkä joskus.

 

Image: Salvatore Vuono / FreeDigitalPhotos.net