Eilen tosiaan sain kuin saikin käytyä pikkuisella kävelyllä, tosin aika lyhyeksihän se jäi. Jostain syystä en osaa yksikseen kävellä rauhallisesti, joten olen aina hengästynyt ja hionnut pikkuisenkin kävelyn jälkeen, kun porhallan sellaista vauhtia. Noh, ehkä se on ihan jees. Tosin jos (ja toivottavasti kun) alan kouluun aamuisin välillä kävelemään, niin pitää ehkä opetella hidastamaan vauhtia, ettei ole ihan hikinen sitten, kun saapuu paikalle.

 

Mutta se mikä ei suju, on toi herkkuasia. Tai no, tää on vähän kiikun kaakun, mutta ostin kuin ostinkin eilen mämmiä. Mun on tehnyt sitä jo pidempään mieli, ja nyt kun vihdoin löysin sitä Prismasta, niin olihan se mukaan napattava. Ja ai että, kun on pojat herkullista! Sain kuitenkin väisteltyä pullat, jätskit ja namuset kokonaan, ja siitä olen ylpeä. (Tai okei, en niinkään ylpeä, kun toi mämmiin sortuminen nolottaa, mutta yritän olla ylpeä kuitenkin, sillä saavutus se on pienikin saavutus.)

 

Sitten pari vanhaa kissakuvaa, vaan koska miukumaukut on niin ihania:

 


Neo herra nukkuu edelleenkin hyvin usein näin tassu silmillä, joskin toi raapimapuun ylähylly on useimmiten Pikun paikka.

 


Siellä ne korkeuksissa hengailee koko sakki

Edit. Buahhahhaa. Täällä fiksuna yritetään muokata koodia, ja saatiin muun muassa tällanen aikaan :D

Semmosia. Kerronpa nyt vielä tähänkin, että liityin Salainen LeivontaYstävä-rinkiin kokeeksi nyt ainakin kolmeksi kuukaudeksi. Toivon oppivani uusia kivoja ja toivottavasti myös terveellisiä ja mahdollisimman vähähiilihydraattisia leivontahommia, vaikka toki herkkupäivälle voin leipoa jotain makeaa ja jauhoistakin. Namnam, herkkupäivää odotellessa! (No okei, meinaan yrittää huomenna/illalla jotain karppileipätyyppistäkin mahdollisesti, mutta saapi nähdä, miten onnistuu...)